A high life havi 800 ezer Ft-nál kezdődik

Annak ellenére, hogy az úgynevezett sugar kapcsolatoknak több száz éves hagyománya van, ez a párkapcsolati forma bizony napjainkban is egy kívülállók számára láthatatlan világot takar, az ismeretlent, amibe egy átlagember nem nyerhet bepillantást. Az, hogy a sugar baby az a csinos, vonzó, fiatal nő, aki az ujja köré csavarja a nála valószínűleg jóval idősebb, tehetős sugar daddyt, aki a társaságáért őt anyagilag is támogatja, cserébe ifjú barátnője elkíséri őt üzleti útjaira, közös nyaralásokra, drága vacsorákra és rendezvényekre, nos ezt nagyjából mindenki tudja, de ennél többet alig.

highlife.jpg

Messze vagyunk Amerikától


Természetesen jókora a különbség a magyar és a nyugat-európai (vagy akár amerikai) sugar daddyk vagyona és jövedelmi szintje között, mint ahogyan a hazai sugar babyk elvárásai sem olyan magasak, mint a nálunk gazdagabb országokban. Idehaza egy sugar daddy átlagvagyona a 150-200 millió Ft közötti sávban mozog, éves jövedelme pedig 10 millió Ft feletti, a sugar kapcsolatokra specializált hazai társkereső, a Puncs.hu statisztikái alapján. A magyar sugar daddyk azonban labdába sem rúghatnának az óceán túlpartján, ugyanis az amerikai SeekingArrangement.com információi alapján az Egyesült Államokban egy ottani átlagos sugar daddy éves jövedelme nagyjából a nyolcszorosa a magyarénak és forintosítva meghaladja az évi 80 milliót is.

Mi alapján választanak?


Ahogy említettük, az elvárások is mások. A Puncs.hu több mint 200 sugar kapcsolatot kereső babyt és daddyt szondázott meg a minap azzal kapcsolatban, hogy mi alapján választanak párt maguknak és milyen elvárásokkal teszik azt. A daddyk háromnegyedénél – nem meglepő módon – a külső, a szépség, a megjelenés számít, majd a személyiség és a humor következik. A babyk esetében elsöprő többséggel a személyiség áll az első helyen az elvárások között, ezt követi a humor (úgy látszik, a sugar kapcsolatok alapvetően vidámak), és csak harmadik helyen szerepel, hogy a választott sugar daddy sármos is legyen. És a pénz? Nos, meglepő módon csak minden harmadik sugar baby válaszolta a megkérdezettek közül, hogy „legyen minél több”.

De mennyi az annyi?


Ha már pénz, nézzük meg, mit mond erről a két oldal. Míg a sugar daddyk szerint havi 800 ezer Ft alatti jövedelemből nem finanszírozható ez az életforma, a sugar babyk többsége havi 350 ezer Ft-os anyagi támogatást tart korrektnek, cserébe a társaságáért.
És mit mondanak a jelenlegi járványügyi helyzetről? A férfiak csupán tizede, a hölgyeknek pedig – szintén csupán – a harmada zárta ki jelenleg a személyes találkozót. A többiek véleménye az, hogy attól függ, kivel…

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr3215637608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása