Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykanizsa az idei nyár pornófővárosa

A nyári forróság évről évre megmozgatja a szexuális tartalmak iránti érdeklődést nem csak világszerte, hazánkban is. Korábbi felmérésekből kiderült, hogy július közepe – ami általában a legmelegebb időszak nyáron is – a legforgalmasabb a pornóoldalak és a szexpartnerkereső szolgáltatások számára. A legnagyobb hazai szexpartnerkereső oldal, a Szexrandi.hu idén is utánajárt, hogy 2019 nyarán mely hazai városokban tetőzött leginkább az érdeklődés a pornó iránt.

szexterkep_2019nyar.jpg

A korábbi évek hazai pornófővárosai ezúttal a top 10-es listára sem tudtak felkerülni, sem Dombóvár, sem Mátészalka nem szerepel idén a legforróbb városok között (bár, ha megyéket nézünk, a szabolcsiak állnak az élen). Nagykanizsa azonban mindent vitt, a zalai város lett 2019 nyarának legszexéhesebb közössége. Budapest idén sem került a listára, ami vagy azt jelenti, hogy a fővárosiak kevésbé érdeklődnek a felnőtt témák iránt (amit azért kétlünk), vagy másképpen jutnak hozzá és nem csak vaktában keresgélnek az interneten.

Nagykanizsa mellett Kaposvár, Mosonmagyaróvár és Cegléd mutatta a legnagyobb érdeklődést az internetes pornó iránt, de Kecskemét, Szolnok és Szombathely is előkelő helyen végzett. Vác, Tatabánya és Dunaújváros fért még be az első tízbe a legtúlfűtöttebb városok listáján.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr1615175144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása