Félrelépők ünnepe?

Az ünnepek közeledtével rengeteg érzelmi nyomás és stressz éri a párkapcsolatban élőket. Év vége felé közeledve ilyenkor döbbennek rá sokan, hogy kapcsolatuk már nem a régi. Emellett számos oka lehet még, hogy az év végével megszaporodnak a szeretői kapcsolatok. Hogy mi minden történhet ilyenkor egy meggyengült kapcsolatban? A Viszony.hu társkereső oldal munkatársai összegyűjtötték a legtipikusabb eseteket, amik kifejezetten év végén fordulnak elő és mozgatják a félrelépők viselkedését.

felrelepok_unnepe.jpg

  1. Könnyebb elhitetni a hamis alibit

Az érzelmileg túlfeszített ünnepi szezonban több figyelemre és megértésre vágynak a párkapcsolatban élők, amiből sajnos otthon nem mindig jut elég. Ilyenkor a szeretői kapcsolatot fenntartók sokkal jobban vágynak a személyes találkozóra szeretőjükkel, főleg a szexualitás miatt. Ilyenkor persze könnyebb alibit is találni. A kutatás szerint a férfiak többsége a régi cimborákkal való találkozást, a nők pedig a karácsonyi bevásárlást hozzák fel alibinek arra az esetre, amikor szeretőjükkel találkoznak.

  1. Aktívabbak a szeretőt keresők

Az ünnepek alatt sokkal nehezebb kapcsolatot tartani a szeretővel, hiszen a család lépten-nyomon a közelben van. Nem lehet csak úgy otthagyni a telefont, hiszen bármelyik pillanatban ott a lebukás veszélye. 2017-es kutatások szerint a viszonyok 10%-a online kezdődik és az online kapcsolatok 40%-ból lesz a valóságban is félrelépés. A Viszony.hu statisztikái szerint az ünnepek előtti hetekben a hűtlenkedni vágyók gyakrabban lépnek be az oldalra és a levélváltások száma is ebben az időszakban a legmagasabb.

  1. Gyakoribbak a megcsalások a céges rendezvényeken

Ne higgyük, hogy az online szerető keresés a legveszélyesebb a kapcsolatra! Év végéhez közeledve számolni kell az ilyenkor gyakori céges karácsonyi partikkal. Megvan a veszélye, hogy az alkohol és az emelkedett hangulat hatására egy plátói irodai kapcsolatból vad románc kerekedik. Gyakran fordul elő ilyenkor, hogy a céges buliba induló fél szándékosan hiányos infókat ad párjának arról, hogy helyileg merre fog tartózkodni az éjszaka folyamán, a kérdéses este pedig nem válaszol az üzenetekre, esetleg azt mondja, hogy kollégájánál alszik inkább.

  1. Megugrik az ajándékozási vágy

A karácsony az ajándékozás időszaka, nincs ez másként egy szerelmi viszonynál sem. A félrelépők karácsonykor azért is szeretnek párjuknak ajándékozni, mert így akarják kimutatni törődésüket. Ez azonban csupán sok esetben elterelés, hiszen szeretőjüket is szívesen megörvendeztetik ajándékokkal. Kutatási eredmények szerint a nők inkább a párjukra költenek többet, míg a férfiak inkább a szeretőjükre.

  1. Januárban sem állnak le

Az év vége sokszor lezárása is lehet egy fejezetnek. Szilveszterhez közeledve sokan már a jövő évi terveiken gondolkodnak, és szeretnének új izgalmakat vinni életükbe. A Viszony.hu adatai szerint az ünnepek alatt megnövekedett titkos viszonyt keresők aktivitása folytatódik januárban is, a szeretőjüket keresők az ünnepek után is kitartóan vágynak új kalandokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr7414503092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása