Egyre több nő csalja meg a párját

Annak ellenére, hogy mindenhol arról olvashatunk, hogy a férfiak a hűtlenebbek, a tapasztalatok és a különböző felmérések nem feltétlenül ezt mutatják. Tudományos kutatások azt igazolják, hogy minél több különbözőség van a kapcsolatban élő nő és férfi között (iskolázottság, neveltetés, vallásosság), annál valószínűbb, hogy valamelyikük félrelép. A nők ráadásul gyakrabban teszik ezt bizonyos esetekben.

viszony_nok.jpg

Azok a párkapcsolatban élő nők, akik magasabb iskolai végzettséggel rendelkeznek párjuknál, hajlamosabbak a félrelépésre. Ugyanígy azok a nők is gyakrabban csalják meg párjukat, akik aktívan dolgoznak, míg a párjuknak nincs munkája. Fordítva ez viszont nem igaz: se a magasabb iskolai végzettségű férfiak, se azok, akik eltartják a feleségüket, nem lépnek félre gyakrabban.

A legnagyobb hazai szeretőkereső weboldal, a Viszony.hu üzemeltetői megerősítették, hogy évről évre nő a hozzájuk regisztrált, szeretői viszonyt kereső nők aránya. Míg 2-3 évvel ezelőtt jóval több férfi keresett titkos kapcsolatot az oldalon keresztül, a nők aránya évről évre folyamatosan nő. Elárulták azt is, hogy az elmúlt évek során már 150 ezer magyar próbálta ki oldalukat, elég magas tehát azoknak a száma, akik szeretői kapcsolatot keresnek.

A Viszony.hu korábbi kutatása szerint a nők jobban ragaszkodnak szeretőjükhöz, nekik nagyobb igényük van arra, hogy partnerük szinte mindig ráérjen. A férfiak megelégszenek heti egy-két titkos találkával. A nők szívesebben szerveznének akár közös utazást is titkos partnerükkel, a férfiak viszont jobban tartanak ettől, egyrészt a lebukás, másrészt pedig a túlzott kötődés kialakulása miatt.

A hölgyek leggyakrabban a vásárolgatást, fodrászt, barátnőkkel való találkozást, vagy egy nem létező tanfolyamot hazudnak párjuknak arra az időre, amikor szeretőjükkel találkoznak – derült ki a Viszony.hu korábbi kutatásából. A férfiak sem sokkal kreatívabbak, ők a váratlan üzleti útra vagy egy fiktív baráti összejövetelre, esetleg túlórára hivatkoznak ilyenkor.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr3614142927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása