A nógrádiak a leghűségesebbek az országban
Magyarország Hűtlenségi Térképe, 2018

Ha új párkapcsolatban gondolkozik és nem jelent problémát az országon belüli távolság, érdemes Nógrádban, Tolnában vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismerkedni, ugyanis ezekben a megyékben a legalacsonyabb a hűtlenkedési hajlam egy friss országos felmérés alapján.

Bár a statisztikák szerint csökkent a fővárosi félrelépők száma, továbbra is magasan az országos átlag felett van. Az elmúlt években leginkább Kecskeméten, Győrben, Székesfehérvárott és környékükön nőtt meg leginkább a hűtlenkedni vágyók száma – derült ki a Viszony.hu legújabb kutatásából.

hutlensegi_terkep.jpg

Egy valami azonban nem változott: ahogy az elmúlt években, 2018-ban is hétfőn a legmagasabb a hűtlenkedési kedv, rendszerint a hét első napján tetőzik a forgalom a szeretőkereső-oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr2014010170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása