Ismerkedés nyaraláson?
Lehetséges, de van egy jobb ötletünk!

Minden harmadik egyedülálló talált már párra nyaralása alatt, többségüknek ráadásul hosszú távú kapcsolata is alakult ki belőle – derült ki a Randivonal.hu társkereső oldal friss kutatásából.

randivonal2.jpg

Míg az egyedülálló nők barátnőjükkel, családtagjaikkal (szülők, testvérek) utaznak el szívesebben nyaralni, addig a férfiak inkább el sem indulnak, ha nincs kivel. Ha viszont mégis, jobban hisznek benne, hogy a nyaralás során lesz lehetőségük ismerkedni. Gondolta volna, hogy minden ötödik társkereső egyedül is nekivág a nyaralásnak, akkor is, ha nincs kivel?

A Randivonal.hu kutatásából kiderül, hogy a társkeresők 95%-a tervezi, hogy 2018-ban elutazik nyaralni valahová. Érdemes tehát fontolóra venni ezt az ismerkedési lehetőséget! De vajon hova utaznak szívesen a facér férfiak és a szingli nők?

A tengerparti nyaralásokat és a városnéző körutazásokat inkább a nők részesítik előnyben, míg a kirándulás, túrázás a férfiak kedveltebb kikapcsolódási formája. Javasoljuk tehát a facér férfiaknak a tengerparti nyaralásokat, a szingli hölgyeknek pedig, hogy járjanak többet túrázni, kirándulni, természetesen csoportos szervezésben!

Ön is a kutatásban részt vevők többségével ért egyet abban, hogy utazni párosan jó? Van egy jó hírünk! Január az online társkeresés csúcsidőszaka, ilyenkor keresnek a legtöbben társat az interneten. Az esélyek a pártalálásra éppen ezért ilyenkor a legmagasabbak. Regisztráljon a Randivonal.hu-ra és találja meg a párját Ön is, akivel együtt nyaralhat 2018-ban!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr2613820818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása