Interneten ismerkednél? Így csináld!
Mi az? A kilencvenes évek vége óta több millió magyar kipróbálta. Mindenkinek van legalább 1-2 ismerőse, akiről biztosan tudja, hogy fent volt vagy van ilyen oldalon. Igen, az internetes társkeresésről beszélünk!

Gondoltuk volna, hogy az idén 18 éves Randivonal.hu társkereső oldalt már több mint 3 millió egyedülálló társkereső vette igénybe az évek során? Egyre többen és többen próbálnak szerencsét az online világban, hogy megtalálják párjukat. Az internetes társkeresés napjainkban már egyáltalán nem ciki! Sőt!

A Randivonal.hu oldal üzemeltetői sok-sok éves tapasztalattal a hátuk mögött összeszedték azokat a jó tanácsokat, amiket érdemes megfogadni minden egyedülállónak, aki internetes társkeresőn szeretné megtalálni a párját.

randivonal02.jpg

  1. Figyeljünk a bemutatkozó oldalunkra!

Ne felejtsük el, hogy egy-egy nagyobb társkeresőn több tíz- vagy százezren is keresik akár egyszerre a párjukat, fontos tehát, hogy az adatlapunk figyelemfelkeltő legyen és érdekes. Érdemes 1-2 mondatnál bővebb bemutatkozót írni, ha van bármi érdekes hobbink vagy élettapasztalatunk, nyugodtan írjuk le. A jó fotó is nagyon fontos! Alapszabály, hogy csak mi legyünk rajta és lehetőség szerint mosolygós képet tegyünk fel magunkról.

  1. Legyünk türelmesek!

Nagyon ritka – bár előfordult már –, hogy valaki az első nap rátalált az igazira egy társkereső oldalon. A Randivonal.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy egy-egy társkeresőjük átlagosan 3-4 hónapig van fent az oldalon, ennyi idő általában kelleni fog ahhoz, hogy megtaláljuk a szerelmet. Ha beregisztrálunk tehát, adjunk időt a társkeresésre és ne adjuk fel néhány nap után.

  1. Kerüljük a sablon leveleket!

Senki sem szereti a „Szia, hogy vagy?” típusú leveleket – sokan nem is válaszolnak rá –, érthető okokból. A beszélgetésnek már az elején próbáljuk meg felkelteni az érdeklődést, kerüljük a sablonos megfogalmazást! A legjobb, ha a kiszemelt adatlapján szereplő információkra kérdezünk rá, arra tereljük a hangsúlyt! Például egy ilyen indítással sokkal nagyobb az esélye, hogy kialakul egy hosszabb beszélgetés: „Látom, Te is szereted a magyar filmeket, mit láttál legutóbb?”

  1. Csak őszintén!

Sokan nem merik bevallani, hogy van gyermekük vagy letagadnak néhány kilót a testsúlyukból. Az őszinteség azért is fontos, mert ahhoz, hogy ránk találjon a szerelem, előbb vagy utóbb bizony személyesen is találkoznunk kell a másikkal és igen kellemetlen, ha akkor derülnek ki rólunk elhallgatott vagy „szépített” információk.

  1. Ne sértsünk meg senkit!

Ha valaki már az adatlapja vagy az első 1-2 levele alapján nem szimpatikus, a legjobban tesszük, ha már a beszélgetés elején pontot teszünk az ismerkedés végére. De ezt semmiképpen se személyeskedve, vagy sértőn tegyük, tökéletesen megfelel egy „ne haragudj, de szerintem nem téged kereslek” mondat és lezárhatjuk a témát.

A Randivonal.hu-ra évente több mint kétszázezren regisztrálnak és a statisztikák szerint több tízezren találják meg párjukat az oldal segítségével! Ne adjuk fel az első kudarc után, próbáljunk pozitívan nyitni a többi társkereső felé. Ha nem találjuk az igazit, érdemes várni, mert lehet, hogy csak pár nap múlva regisztrál…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr7813840814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása