Az Eb alatt többen csalják meg párjukat?
Ha párja a spanyoloknak szurkol, kezdhet gyanakodni

Az első néhány mérkőzést már lejátszották a franciaországi labdarúgó Európa Bajnokságon, kedd este ráadásul a magyar válogatott megszerezte a győzelmet Ausztria ellen. A magyar szeretőkereső weboldal, a Viszony.hu statisztikáiból látszódik, hogy az Eb ideje alatt nem csak a szurkolói, de a hűtlenkedési vágy is emelkedett hazánkban.

game1.png

„Az oldalon a labdarúgó Eb kezdete óta korábban nem tapasztalt növekedést látunk a társkeresők egymás közötti levelezésében. A tornát megelőzően naponta átlagosan 10 ezer levelet küldtek egymásnak a hűtlenkedők, ez az elmúlt napokban közel másfélszeresére nőtt” – árulta el az oldal alapítója, Györfi András.

A Viszony.hu oldalán társat keresők az oldal felmérése szerint a spanyol nemzeti válogatott győzelmét várják, rajtuk kívül a németeket és az olaszokat is a végső esélyesek között említik. Tíz hűtlenkedőből heten azért a magyaroknak szurkolnak…

Az oldal az Eb ideje alatt mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a társkeresők aktivitása magasabb legyen. A társkereső nőknek például a mérkőzések ideje alatt teljes hozzáférést biztosít az oldal egyébként előfizetéses funkcióihoz. A szeretőt kereső hölgyek emiatt – előfizetés nélkül is – kapcsolatba tudnak lépni a kiszemeltekkel, ami úgy látszik, hogy a férfiak vadászkedvét is meghozta. Ennek is köszönhető tehát, hogy kimagasló a hűtlenkedni vágyók ismerkedési kedve a napokban.

Év eleji információkból pedig az is kiderült, hogy Magyarországon már több mint százezren regisztráltak be a szeretőkereső weboldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr538837070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása