A szeretők optimisták a karantén ellenére
A szeretők optimisták a karantén ellenére

Egy jól működő párkapcsolatra is jelentős hatása lehet az elmúlt hetekben kialakult járványügyi helyzet, de vajon hogyan változik a szeretői kapcsolatot fenntartó emberek élete?

viszony_jarvany.jpg

...

Színészeket keres a Randivonal
Színészeket keres a Randivonal

Szerencsére vannak olyan szolgáltatások, amikre a jelenlegi járványügyi helyzetben is igény van: az online társkeresés is ilyen. Többen és többet vagyunk otthon, a magányt pedig enyhíti, ha tudunk hozzánk hasonló egyedülállókkal beszélgetni, ismerkedni.

szinesz_randivonal.jpg

A hazai legnagyobb társkereső oldal, a Randivonal.hu munkatársai a jelenlegi helyzetre való tekintettel, rendhagyó felhívást tesznek közzé. Olyan színészeket keresnek, akik hitelesen tudnák képviselni a ...

Hogyan randizzunk járvány idején?
Hogyan randizzunk járvány idején?

A kényszerű otthonlét alatt sem kell lemondanunk az ismerkedésről, randizásról, ha mindezt felelősségteljesen végezzük. De hogyan csináljuk? Mit javasolnak a társkereső oldalakat üzemeltető szakértők? Alább a Randivonal.hu összeállítása következik, tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal, hogy a mostani helyzetből is ki tudjuk hozni a legtöbbet, ha egyedülállóak vagyunk.

hogyanrandizz_korona.jpg

Most van idő ismerkedni

Egyre többen és többen maradnak otthonaik biztonságában, ...

Ingyenesen kínálja szolgáltatásait a járvány ideje alatt az egyik hazai társkereső oldal
Ingyenesen kínálja szolgáltatásait a járvány ideje alatt az egyik hazai társkereső oldal

Egyre több hazai vállalkozás vezet be különféle kedvezményeket termékeikre vagy szolgáltatásaikra a jelenlegi járványügyi helyzetre reagálva. Az egyik mobilszolgáltató extra mobil adatkeretet nyújt ügyfeleinek, egy másik, céges kommunikációs szoftvert kínáló magyar vállalkozás pedig ingyenessé tette fejlesztését a hazai cégek számára.

blog_szepvagy.jpg

...

Minden ötödik férfi tetszik csak a nőknek
Minden ötödik férfi tetszik csak a nőknek

Napjainkban egyre gyakrabban halljuk, hogy valaki az interneten ismerte meg aktuális párját. Az Egyesült Államokban már évek óta az online társkereső oldalakon ismerkednek a legtöbben (korábban az ismerősökön, barátokon keresztül való ismerkedés vezette a listát), de biztosak lehetünk abban, hogy Magyarországon is hamarosan több „online indult szerelem” lesz, mint „hagyományos”, azaz baráti társaságban, munkahelyen vagy egyéb módon kialakult párkapcsolat.

...

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok