A szeretők optimisták a karantén ellenére

Egy jól működő párkapcsolatra is jelentős hatása lehet az elmúlt hetekben kialakult járványügyi helyzet, de vajon hogyan változik a szeretői kapcsolatot fenntartó emberek élete?

viszony_jarvany.jpg

A szeretőt keresőkre specializált társkereső oldal, a Viszony.hu felhasználói körében végzett egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan változtak meg társkeresési szokásaik. (A felmérés még a kijárási korlátozás előtt készült.)

A több száz viszonyt keresők közül a vidéken élők vágynak most a legkevésbé egy új kapcsolatra, ők inkább a meglévő titkos vagy felvállalt kapcsolataikkal foglalkoznak inkább. A fővárosban élők sokkal nyitottabbak, jóval nagyobb arányban vallották azt, hogy a jelenlegi helyzetben lenne inkább nagyobb igényük arra, hogy megismerkedjenek másokkal. De éles a kontraszt, ugyanis éppen a fővárosiaknál a legnagyobb azoknak az aránya, akik a koronavírus miatt inkább passzív, mint aktív társkeresőknek tartják magukat.

A szeretőt kereső nők közül kétharmad most semmiképpen sem találkozna személyesen senkivel (a férfiaknál fele-fele az arány), de az online ismerkedést, flörtölést a járvány ideje alatt az egyébként is a titkos viszonnyal kacérkodók fele továbbra sem zárja ki.

A szeretői kapcsolatban élők 90%-a optimista, ők úgy érzik, hogy a jelenlegi helyzet ellenére sem kerültek teljesen veszélybe a titkos légyottok. A személyes kapcsolattartás helyett a legtöbbjük mégis a telefonos és online kapcsolattartással vészeli át ezt az időszakot.

A vidéken élők a legmagabiztosabbak, minden másodikuk szerint ugyanis ugyanúgy folytatódik majd viszonyuk, mintha semmi sem történne a világban. A Viszony.hu felméréséből még az is kiderült, hogy a nők borúlátóbbak és jobban féltik szeretői státuszukat, mint a férfiak.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetarskereses.blog.hu/api/trackback/id/tr3915580288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az online társkeresésről csak komolyan

Érdekességek az online társkeresés világából.

Friss topikok

süti beállítások módosítása